+
1
2
3

Contact details:

Please leave your details and we will get in touch as soon as possible to discuss how we can best serve your needs:

1
2
3

Your message

Please add details about your request and your availability.

1
2
3
Novare Pay Consulting Logo

If you are happy to proceed with the information entered, please submit your message and we will get back to you as soon as possible.

Previous step
Next step

Thank you!
Your submission has been received.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
OPEN POSITION

Analyst

Employment:
Part-time
Location:
Stockholm, Sweden

Är du student och söker en spännande och utvecklande deltidstjänst? Hos Novare Pay Consulting får du möjlighet att berika dina studier med praktisk erfarenhet av konsultarbete.

Om tjänsten

Analyst

Som student på Novare Pay Consulting jobbar du i team tillsammans med andra studenter på uppdrag av våra seniora konsulter. Du kommer att ingå i ett team som arbetar med research, dataanalys och operativ support. Arbetstiderna är flexibla och du arbetar i den mån du har möjlighet men minst 16 timmar i veckan i 6 månader med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Du kommer jobba med

  • Research
  • Företagsanalys
  • Datahantering och modellering
  • Bygga presentation för kunder

Vi söker högpresterande individer som studerar Företagsekonomi, Nationalekonomi, Industriell ekonomi eller motsvarande. För att klara av rollen behöver du ha goda kunskaper i Excel, förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter samt goda kunskaper i svenska och engelska. Som person ser vi gärna att du är ansvarstagande, lösningsorienterad, samarbetsvillig och trivs med att arbeta med siffror.

Ta chansen att bli del av ett öppet, kompetent och positivt gäng med höga ambitioner! Du får möjlighet att utvecklas i din egen yrkesroll i ett snabbväxande bolag som är ledande inom sitt område. Hos Novare Pay Consulting får du nyttiga erfarenheter inför kommande arbetsliv och möjlighet till fortsatt anställning efter examen.

Ansökan

Vi ser fram emot att få veta mer om dig!

För att söka tjänsten mejlar du cv, betyg, och ditt personliga brev till career@novare.se

Urval och intervjuer sker löpande.